Ons verhaal

Nieuwstraten maakt het waar.

Al 95 jaar staat ons familiebedrijf in de verspaning voor het ontzorgen van onze klanten. Door deze focus en het iedere dag produceren van kwalitatief goede producten voor een eerlijke prijs met korte levertijden zijn we een betrouwbare partner voor onze klanten in een verscheidenheid van sectoren. Met behulp van ons uitgebreide en moderne machinepark, partnerschappen met leveranciers en in-house kennis kunnen we met klanten meedenken en hen volledig ontzorgen. Van inkoop van materiaal tot aan nabehandelingen en/of lassen en montage voor vrijwel alles kunt u bij ons terecht.

Door te blijven investeren in onze mensen, machines en relaties kunnen we inspirerende en complexe producten aan onze klanten leveren.

+

57 medewerkers

+

Opgericht in 1929

+

Metaalbewerking: 58 machines

+

Proefstaven: 55 machines

+

Werkzaam in 18 sectoren

Het proces

Stap 1.

U neemt telefonisch of per mail contact op met onze afdeling verkoop en levert digitale tekeningen en aanvullende informatie aan zoals, materiaalsoort, toleranties en gewenste levertijd. Wij gaan met uw offerte aan de slag en streven er afhankelijk van de complexiteit naar om binnen 1-5 werkdagen een offerte toe te zenden.

Stap 2.

Nadat u door middel van een schriftelijke bevestiging met de offerte akkoord gaat wordt de offerte omgezet naar een order en gaan we aan de slag met het inkopen van uw materiaal met of zonder certificaat en worden eventuele gereedschappen bij een van onze partners ingekocht.

Stap 3.

Zodra het materiaal in het magazijn binnen gemeld en op basis van de productiebon gecontroleerd is, wordt het materiaal (indien nodig) op maat gezaagd en verdeeld naar de verschillende afdelingen zoals CNC & conventioneel draaien en frezen, draad- en zinkvonken of lassen en montage.

Stap 4.

Na het productieproces worden de producten per (deel)order verzameld bij de geklimatiseerde meetkamer, waarna deze gecontroleerd en gereed gemeld worden. Vervolgens worden uw producten dusdanig ingepakt dat deze niet kunnen beschadigingen en samen met de pakbon bij u afgeleverd, door u opgehaald of toegezonden.

Stap 5.

Na levering ontvangt u de factuur zo spoedig mogelijk via de mail.

Door de kennis van onze vakmensen
ontzorgen we onze klanten 

Team Metaalbewerking

Het managementteam van Nieuwstraten Proefstaven is naast de productie verantwoordelijk voor het bepalen van de strategie, beleid en de commerciële activiteiten. Bij vragen, opmerkingen of suggesties kunt u bij ons team terecht.

Peter Schulte

Operationeel Manager

Arjan Kester

Productie Manager

Paul Sommeling

Technisch Inkoper / werkvoorbereider

Wybrand Vis

Calculator / werkvoorbereider

Heidi van der Knaap

Administratief Medewerkster

Remon Koster

Project Engineer

Lars Visser

Meewerkend Voorman

Davina Timmers

Financieel administratief medewerkster

Team Proefstaven

Het managementteam van Nieuwstraten Proefstaven is naast de productie verantwoordelijk voor het bepalen van de strategie, beleid en de commerciële activiteiten. Bij vragen, opmerkingen of suggesties kunt u bij ons team terecht.

Rob Clasener

Operationeel Manager

Yannick de Bruijn

Productiemanager

Directie

Stephan van Zuylen

Algemeen Directeur

Kom jij het
bij ons waarmaken?

DRAAIEN

DRAAIEN

DRAAIEN

DRAAIEN